Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

2012? ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!

5.000 ευρώ για να δει μια τσόντα όπου βιάζουν μωράκια...
Για τους ψυχιάτρους μπορεί να είναι μια είδηση που έχει πολυ ψωμί. Αναλύσεις, πανελ στη τηλεόραση, βαθυστόχαστα λόγια...
Για την αστυνομία είναι μια δουλειά που πρέπει να βγάλει πέρα, για τη δικαιοσύνη το ίδιο..
Για τους "καλούς" πολίτες είναι μια ακόμα ιστορία που τους ανακατεύει το στομάχι κι εύχονται να είναι κάτι πολύ μακρινο από τη γειτονιά τους (που δυστυχώς δεν είναι)...
Για κάποιους άλλους που έχουν μια φάτσα με τα εν λόγω κτήνη είναι γαργαλιστική ιστορία...
Αντικειμενικά είναι μια φρικη χωρίς όριο, χωρίς έλεος.

Για μένα είναι ένας ακόμα καλός λόγος που εύχομαι η μητέρα γη να τα πάρει εντελώς στο κρανίο και ν΄αποφασίσει επι τέλους μια γενική ξεκαθάριση κι οποιο πάρει ο χάρος. Ενα σύνολο από σεισμους, λιμούς καταποντισμούς μαζί, ξαφνικά χωρίς προειδοποίηση κι οποιος γλυτώσει, γλύτωσε.

Τουλάχιστον οι εναπομείνοντες, χωρίς ελπίδα, χωρίς φαί και νερό, ρακενδυτοι κρυμμένοι σε κάτι σπήλαια, γεμάτοι αρρώστειες και θανατικό, θα κουβαλάνε μεν μέσα τους το γονίδιο που τους καθιστά ΚΑΘΙΚΙΑ, αλλά θα έχουν τόσες άλλες ανάγκες για τον επόμενο αιώνα τουλάχιστον μέχρι να ανασυνταχτούν, ώστε οι "καύλες" τους θα έχουν περάσει σε ένα επίπεδο "παγώματος προσωρινού" και μπορεί κάτι να βγει από αυτό.

Μοιάζει εντελώς απαξιωτική η ανάρτηση αλλά δε με νοιάζει καθόλου. Ενα βλέμα γύρω και είμαι βέβαιη ότι πολλοί κάνουν την ίδια σκέψη με μένα.

Οσο για τους αθώους... λυπάμαι αλλά δεν ξέρω ποιοί ακριβώς είναι οι αθώοι, δεδομένου ότι το σημερινό αθώο ανθρωπάκι είναι το αυριανό καθίκι στις περισσότερες των περιπτώσεων.
Και δεν συγκαταλέγεσαι στα καθίκια μόνο αν κάνεις κάτι. Συγκαταλέγεσαι σ΄αυτά, από τη στιγμή που μπορείς και κοιτάς αδιάφορα, αμέτοχα, χωρίς να τα τσακίσεις όλα, χωρίς να τα κάνεις όλα ρημαδιο, τους άλλους να το κάνουν....
Κι εγώ μέσα βέβαια, κι εσύ κι ο πιο κάτω.

5.000 ευρώ να δεις ένα παιδί να ξεσκίζεται,
Κάτι παραπάνω για ν΄αγοράσεις ένα και να το κάνεις ότι θέλεις,
Κάτι παραπάνω ακόμα για να του πάρεις τα όργανα και να φτιάξεις καινούργιο συκώτι,
Και στο τζάμπα να βλέπεις εκατομύρια να πεθαίνουν από τη πείνα μουρμουρίζοντας απλά "εκ κι εμείς τι να κάνουμε, να μην τρώμε για συμπαράσταση?"
Για να μην αναφέρουμε βέβαια ότι η πλειοψηφία των καθικιών έχει βρει και λέει ότι "είναι θέλημα θεού"...

Ενας αχταρμάς σήψης. Παντού. Σε κάθε κοινωνική ομάδα. Σε κάθε πολιτεία. Σε κάθε κυβέρνηση. Σε κάθε κράτος. Και μέσα σ΄αυτή τη παγκόσμια σήψη, τα ζόμπι της καθημερινότητας.
Το σπιτάκι, το αυτοκινητάκι, το γκομενάκι, το μεζεδάκι, το παιδάκι για να γίνει κι αυτό ένα καλό ζομπάκι!

Και μόλις γερνάς και βλέπεις το καβαλάρη νάρχεται αρματωμένος με το δρεπάνι για πάρτυ σου, ΜΕΤΑΝΟΙΑ, όπως οι παλιές πουτάνες που το ρίχνουν όλες στη θρησκεία και κλείνονται στα μοναστήρια για εξαγνισμό.

Γι΄αυτό σας λέω. Δεν ξέρω αν θαναι ο θεός, η φύση, ο εξω απο δω, η τα ουφο να κάνουν τη καίρια κίνηση αλλά πολύ γουστάρω και πολύ τη περιμένω!
Ψεκασμός εδώ και τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: