Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

ΜΑΝΤΟΝΑ ΜΙΑ!!!

Μπαίνω στο in.gr σήμερα να διαβάσω καμμιά είδηση και βλέπω αυτό

Το κοιτάζω...
Το ξανακοιτάζω..

Και θυμάμαι ξαφνικά σκηνές από άλλους καιρούς. Κοριτσάκια που φοράγαν φουστίτσες, χαιμαλιά και σταυρούς τυλιγμένους γύρω από το λαιμό και προσπαθούσαν να παραστήσουν τη Μαντόνα πάνω στη γόνδολα στο περήφημο "like a vergin"... Περπατάγανε σαν να κουνιούνται σε βάρκα, μιλάγανε νιαουριστά, κάνανε το μαλλί όλο μπουκλάκια, και στριγγλίζανε υστερικά μέσα στα κλαμπ δίνοντάς τα όλα για να μοιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο σε χαζοχαρούμενες κοτούλες... (ζητώ συγνώμη από τις κοτούλες)

Τότε αυτό ξέραμε οι απ΄έξω ότι είναι το κοινό της μαντόνα....

Τώρα άλλαξε κάτι δηλαδή?

Αν μου έλεγαν κάποτε ότι θα πλήρωνε κάποιος 250 ευρώ για να δει την αφεντιά της θα έλεγα το κλασσικό "πλάκα με κάνεις?" Αμ δε με κάνει πλάκα. Σοβαρολογεί. Αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η σοβαρότητα έχει αυστηρά όρια. Η γελοιότητα κανένα!

Φαντάσου τώρα να βγουν πάλι οι ανεγκέφαλοι και να σχολιάσουν ότι ο έλληνας τελικά έχει λεφτά κι ας κλαίγεται. Οπως όταν μετράνε κεφάλια στα σκυλάδικα, ή πόσες μπέμπες κυκλοφορούν στο δρόμο, πόσα 4Χ4, πόσο γεμίζουν οι παραλίες της Μυκόνου και άλλα τέτοια χαριτωμένα.

Μην το πείτε please... Γιατί έχει και μια συναυλία ο Leonard Cohen και δεν έχω λεφτά να πάω και θα πάρω το πριόνι και θα βγω παγανιά!!!!!

Madonna mia...
Ufo... πολλά!