Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

ΤΗΣ ΤΗΛΟΥ ΕΓΙΝΕ!

Σούσουρο μ΄αυτό το γάμο της Τήλου. Επειδή λοιπόν έχουν βγει όλοι και σκίζουν τα ρούχα τους (αυτή η εκνευριστική αντιδραση η υποκριτική που μου τη δίνει στα νεύρα σε κάθε περίπτωση) είπα κι εγώ να γράψω δυό κουβέντες.
Η ομοφυλοφιλία λοιπόν. Η ερωτική σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων του ιδίου φύλλου, γιατί είναι αποδεκτή ή γιατί δεν είναι.
Για να απαντήσουμε αυτό το ερώτημα λοιπόν πρέπει να μην τα ανακατεύουμε όλα μαζί σαν σάλτσα θα πρέπει επι τέλους να αποφασίσουμε τι είναι ομοφυλοφιλία?

Είναι ασθένεια (και μάλιστα σοβαρή όπως τόσα χρόνια έχει γραφτεί σε εκατοντάδες επιστημονικά συγγράματα) ή είναι απλά μια ερωτική προτίμηση?

Στη πρώτη περίπτωση είμαι ενάντια στο γάμο δυό ανθρώπων βαρειά αρρώστων για τον απλούστατο λόγο ότι αντί να παντρεύονται θα πρεπε να μπουν σε καμμιά κλινική να γιατρευτούν γιατί κινδυνεύουν. (αντε ας παντρευτούν μέσα στο ψυχιατρείο αν είναι να νοιώσουν καλύτερα....)

Σ’αυτή τη περίπτωση όμως το ίδιο πρέπει να γίνει και σε ένα άλλο σωρό περιπτώσεις. Δηλ. ένας ψυχικά άρρωστος και μάλιστα βαρειά δεν πρέπει να έχει μεγάλης ευθύνης αξιώματα, να διοικεί επιχειρήσεις, δεν πρέπει να είναι ιερωμένος και να καθοδηγεί το ποίμνιο, δεν πρέπει να διδάσκει σε σχολεία, δεν πρέπει να κάνει οποιοδήποτε επάγγελμα απαιτεί ψυχική και πνευματική υγεία και έχει υπ΄ευθύνη την ζωή άλλων ανθρώπων. Δεν θα μπορούσε να είναι πιλότος π.χ. ούτε στρατιωτικός ούτε γιατρός!

Αν λοιπόν λάβουμε υπόψη την ομοφυλοφιλία ως μια αποτρόπαια βαρειά ψυχική και πνευματική νόσο...(τύπου Χάνιμπαλ π.χ.) τότε ο γάμος είναι το τελευταίο που πρέπει να μας απασχολεί. Εχουμε ολόκληρο κυνήγι μαγισσών να κάνουμε. Να τους απομωνοσουμε, να τους κάνουμε λοβοτομή να τους δέσουμε με αλυσίδες και να τους φουσκώσουμε με ψυχοφάρμακα!!

Μήπως δεν έχει γίνει με τόσα στρώματα πληθυσμού ένα ακόμα θα μας χαλάσει???

Παμε τώρα στη δεύτερη περίπτωση. Η ομοφυλοφιλία δεν είναι μια ασθένεια είναι απλά μια ακόμα ερωτική προτίμηση όπως τόσες άλλες. Ενα βίτσιο αν θέλετε. Θέλετε να το βαρύνουμε ακόμα πιο πολύ? Μια σεξουαλική διαστροφή.

Σε περίπτωση λοιπον που δεχτούμε κάτι τέτοιο τότε θα πρέπει να επεκτείνουμε πολύ τον προ του γάμου έλεγχο....

Θα πρέπει να καταφθάνουμε στα δημαρχεία με βεβαιώσεις στα χέρια που θα δηλώνουν ότι δεν είμαστε φετιχιστές, επιδειξίες, νεκρόφιλοι, κοπρολάγνοι, σαδομαζο, και άλλες ευγενείς κατηγορίες.

Γιατί αν κάποιο όργανο της πολιτείας, καταδικάσει την νομιμότητα ενός ζευγαριού που απλά είναι του ιδίου φύλου και αγαπιούνται και θέλουν να ζήσουν μαζί τότε με το νεκρόφιλο τι θα έκανε? Θαπρεπε και τη κηδεία να του απαγορέψει!!!!

Κυρίες μου κύριοι ας σοβαρευτούμε....

Προσωπικά είχα και θα έχω πάντα την ίδια άποψη σχετικά με ετεροφιλοφυλλους και ομόφιλόφυλλους

Το σεξ είναι ένα κομμάτι της ζωής μας και ένας υγιής νους το βιώνει υγιεινά. Δηλαδή καθάρια, με κέφι με αγάπη με έμπνευση και κυρίως με ευαισθησία.

Αν ένας κυκλοφορεί με ένα όργανο καρφωμένο στο μυαλό και τοχει κάνει ευαγγέλιο είτε είναι άντρας είτε γυναίκα είται γκει είτε λεσβία το ίδιο χαιβάνι το λέω.
Αν μέσω του σεξ βρει μια δουλειά. Ρεμάλια όλους τους λέω.
Αν τη στήσει σε μια πλατεία και τον πηδάνει για να βγάζει πέντε φράγκα ξεφτιλισμένους τους λέω όλους ή δύστυχα ανθρωπάκια.
Αν βγει στη τηλεόραση και γίνει καραγκιόζης ξεφτιλίζωντας τη προσωπική του ζωή το ίδιο βλάκας θα είναι ακόμα κι αν αποκαλεί τον ευαυτό του άντρακλα ή γυναικάρα.
Αν αφήσει τα πάντα στην άκρη και το μόνο που σκέφτεται από το πρωί ως το βράδυ είναι ποιόν να πηδήξει ή πως να πηδηχτεί μαλάκα τον λέω όποιος και ναναι.

Διαστροφή είναι να τουρλώνεις το πισινό σου σαν ξεκαρβαλωμένη βάρκα μέσα στο δρόμο για να βρεις κανένα πρόθυμο να στον χώσει
Διαστροφή είναι να μπαίνεις στο λεωφορείο με μια φούστα μέχρι τη κοιλιά μ΄ενα βρακί φάντασμα και να τα δείχνεις όλα για να τη παίζουν οι γύρω σου.

Δηλαδή γενικώς όλα τα άτομα που μετράνε τη ζωή τους με κάτι μακρύ ή κάτι βαθύ είναι στο ίδιο άθλιο τσουβάλι. Για μένα... Και ούτε άξιοι είναι να κάνουν οικογένεια ούτε άξιοι είναι να κάνουν τίποτα άλλο από το να ασχολούνται με το όργανό τους.

Οι άνθρωποι όμως που πέραν από σεξουαλικές τους προτιμήσεις (εφόσον αυτές δεν βλάπτουν το συνάνθρωπό τους) έχουν μια σοβαρότητα, ένα μέτρο στη ζωή, μια ισορροπία μεταξύ επιθυμιών της σάρκας και επιθυμιών του πνεύματος είναι όλοι σεβαστοί. Τώρα αν είχαμε ξεμείνει από θέματα για κους κους στη τηλεόραση μετά τι Μαλακοβιζιόν και βρήκαμε αυτό τότε πάω πάσο. Δεν συμμετέχω κι αφήνω στους τηλεοφιλόφυλους να τη βρίσκουν με τη βρώμα που θα κυλίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: