Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ, ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΑΤΙΜΩΝ!

Βρε κερατάδες, σας έπιασε ο πόνος για το γεράκο με το οξυγόνο που θα πάθει ζημιά από τις διακοπές ρεύματος. Εχει πέσει γραμμή σε κάθε απεργία να αρχίσουν να σκίζουν τα ιμάτια οι αστέρες μας για τους κακόμοιρους του πολίτες που ταλαιπωρούνται. Οκ το καταλάβαμε. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Εσείς οι υπερασπιστές των αδικημένων πολιτών. Των πολιτών που υποφέρουν και δεινοπαθούν από τους εκάστοτε αλητήριους απεργούς...

Πότε μπήκαν οι κάμερές σας μέσα στα σουπερ μάρκετ (προσοχή όχι στις λαικές) στις μεγάλες αλυσίδες τις γνωστές και μη εξαιρετέες. Πότε μπήκαν να κάνουν σαματά για τη νοικοκυρά που χάνει τ΄οξυγόνο της μόλις βλέπει την εκατοστή αύξηση σ΄ενα χρόνο? Που ψάχνει τα ράφια να βρει το πιο σκάρτο προιόν αγνώστου προελεύσεως και κατασκευής φτηνιάρικο για να συμμαζέψει λίγο τα ψώνια και να τα βγάλει πέρα?

Πότε πήγαν οι κάμερές σας σ΄ενα από τα χιλιάδες σπίτια που έχει μπει η κόκκινη κορδέλα γύρω γύρω και τα χουν πάρει για ένα κομμάτι ψωμί οι Τράπεζες? Αλήθεια πότε έγινε το τελευταίο μεγάλο σκληρό αφιέρωμα για τις Τράπεζες γιατί έχω αδύνατη μνήμη....

Πότε πήγαν ο κάμερές σας δίπλα σ΄ενα γεροντάκο όταν προσπαθεί να βρει απελπισμένα ένα ραντεβού να προλάβει , γιατί μέχρι να κάνει την εξέταση που χρειάζεται μπορεί να έχει αποδημήσει εις Κύριον? Οχι επιλεκτικά κι όταν θέλετε να κάνετε τις πρωινές σας παρλάτες. Να πάτε μέσα στους γκισέδες να δείτε τη συμπεριφορά των αφεντάδων στους κακομοίρηδες. Να δείτε κυράτζες χωντροκόλες να σπρώχνουν τη γριούλα και να της λένε «αντε φύγε κυρά μου που θα μας κάνεις και παρατήρηση»....

Πότε πήγαν οι κάμερές σας στις στιμωγμένες ουρές που γαμοσταυρίζουν σπρώχνοντας ο ένας τον άλλο ανάμεσα σε άλλους εκατοντάδες αλλοδαπούς και έλληνες στα ταμεία ανεργίας στον ΟΑΕΔ?

Πότε πήγαν οι κάμερές σας να παρακολουθήσουν από κοντά τη ζωή ενός παιδιού που σιγοσβήνει στην Ομόνοια, τη κοπελίτσα που τη τραβολογάνε σε κάτι κωλοξενοδοχεία και περνάνε ουρά οι καθωσπρέπει από πάνω της και αφήνουν τα όβολα ενώ αυτή χάνει το οξυγόνο?

Τους χοντρομπαλάδες τσεπωμένους που ζητάνε αγοράκια και ΠΟΙΟΙ τους τα προμηθεύουν και ΠΟΥ τα πάνε να τα πηδήξουν? Κάθε είδους διαστροφή συνοδευόμενη μετά αγοραπωλήσιας οποιουδήποτε είδους σάρκας πως περνάει δίπλα απ΄τα κεφάλια μας και ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ δέν έμαθε ΤΙ...

Πότε πήγαν οι κάμερές σας να δουν τα πρησμένα πόδια από τις καθαρίστριες που σκουπίζουν τα σκατά σας για πέντε ψωροδεκάρες οι περισσότερες ανασφάλιστες με 12 ώρες δουλειά την ημέρα?

Πότε πήγαν οι κάμερές σας να δουν τι γίνεται μέσα στα ιδρύματα με τα παιδιά που γεννήθηκαν από ένα κατώτερο θεό, στα ψυχιατρεία, στα άσυλα κάθε είδους με νοσοκόμους που γαμοσταυρίζουν από το πρωί ως το βράδυ σκουπίζοντας σκατά και ξερατά με μισθούς εξευτελιστικούς?

Περάσαν σκάνδαλα, μίζες, πουλημένες τομάρια, διεστραμένοι, ξεφτιλισμένα ανθρωπάκια και κουκουλώθηκαν όλα λες και ήταν όνειρο που ξαφνικά ξυπνήσαμε και παφ έφυγε!

Κάνετε ρεπορταζ μελετημένα και αυστηρά περιορισμένα ενώ δείχετε ότι ασχολείστε με τα πάντα. Εντεχνη παραπληροφόρηση, ψευτοπληροφόρηση και σκατοπληροφόρηση.

Με ποιούς να βάλετε βέβαια? ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ?????? Ε?????

Φτάσαμε λοιπόν στο ΓΕΡΟΝΤΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ. Και μια στρατιά από ιππότες να αγωνίζονται για τη σωτηρία του.
ΟΥΣΤ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ, ΠΙΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΟΥΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ......


Σημείωση. Ο πατέρας μου είναι άρρωστος στο σπίτι και χρειάζεται οπωσδήποτε ρεύμα, όμως ο ίδιος είπε «να το κλείσουν παντού, κι αν μπορέσουν να κάψουν και το μεγάλο γενικό στην Ελλάδα , να ησυχάσουμε»

Παρεπιπτόντως κάτι προσπαθούν να πουν οι συνδικαλιστές εδώ και μέρες περί των διακοπών αλλά δεν είναι ξεκάθαρο. Μήπως να τους ακούσουμε λιγάκι, εμείς οι απλοί πολίτες κι ας ξυνίσει και λίγο το γάλα μας ρε παιδιά, εδώ έχει ξυνίσει η ψυχή μας ολόκληρη....

1 σχόλιο:

johnniebegood είπε...

καλε κοπηκε το ρευμα στο κομωτηριο και εμεινα με τα μαλλια ακρεπαριστα σου λεω!

δεν δουλευε και το ασανσερ, ουτε το γιακουζι στο σπα!

ασε που εχασα την Τατιανα...