Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2007

ΕΙΣΤΕ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ!

Αγαπητοί πολιτικάντιδες. Παίζετε με τις τύχες μας. Για να γίνετε λοιπόν λιγάκι πιο συγκεκριμένοι γιατί δε πάει άλλο.

ΔΩΣΤΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ! Συγκεκριμένους. Αφήστε τις αερολογίες και τις εκθέσεις ιδεών. Αυτά είναι για τους συγγραφείς τους ποιητές τους καλλιτέχνες. Εσείς αρχίστε να καταθέτετε συγκεκριμένα νούμερα!

Οι αυξήσεις στη ΔΕΗ είπατε θα ισχύουν από 1η Δεκεμβρίου. Τα φιλαράκια που θα έρθουν να μετρήσουν το ρολόι του τρόμου θα γράψουν ένα αριθμό που θα είναι το ρεύμα που έχω καταναλώσει πριν την 1η Δεκεμβρίου. Τι θα υπολογιστεί στο λογαριασμό που θα μουρθει με τον Αι Βασίλη όπως κάθε χρόνο. Η εκαθάριση πως θα υπολογιστεί ε?

Ετοιμάζετε το ασφαλιστικό. Οταν το ετοιμάσετε δε θέλουμε τη τριλογία του άρχοντα. Θέλουμε αριθμούς για να καταλάβουμε.
Να το φωνάξετε. Αν παίρνω 850 ευρώ στα 65 θα πάρω πόσα 500? 600? σύνταξη και αν?

Πόσο θα είναι το κόστος ζωής τότε?

Δεν θέλουμε πια να μας λέτε μπούρδες ότι σχεδιάζετε για εμάς. Για το αύριό μας. Θέλουμε να πείτε κατάμουτρα ότι φροντίζετε να μας τσακίσετε, ότι φροντίζετε για μια Ελλάδα εξαθλιωμένη, ότι ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ καθόλου τίποτα απ΄ολα αυτά τελικά κι ότι μας έχετε παντελώς χεσμένους.

Το φωνάζουμε και θα το φωνάζουμε συνέχεια. Δεν μιλάμε πλέον για προοπτική μιλάμε για ΕΠΙΒΙΩΣΗ. Στο κατώφλι του τέλους της πρώτης δεκαετίας του καινούργιου αιώνα οι έλληνες δεν ξέρουν πως θα τα βγάλουν πέρα. Πως θα ζήσουν.


Είστε αλλού. Δεν ζείτε μαζί μας. Δεν είσαστε εμείς. ΕΙΣΤΕ ΞΕΝΟΙ!

1 σχόλιο:

johnniebegood είπε...

και δεν θα αλλαξουν!

εγω επιμενω να αρχισουμε να τους τρωμε μολις πεινασουμε για τα καλα.

κι ας ειναι τιγκα στο λιπος και την χοληστερινη...