Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2007

ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟ ΠΛΕΞΙΜΟ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ!

Σήμερα το αφεντικό μας κάλεσε και μας είπε ότι είναι λίγο δύσκολοι καιροί και πρέπει να κάνουμε υπομονή..
Αυτό στη νέα ελληνική γλώσσα σημαίνει "μη βρεθεί κανένας μαλάκας και μου ζητήσει αύξηση ε?"

Στην οδύσσεια των ημερών μας λοιπόν έχουμε ένα το κρατούμενο. Ο μισθός βρίσκεται κάπου ανάμεσα στη σκύλλα και στη χάρυβδη και προσπαθεί απεγνωσμένα να περάσει απέναντι.

Σε συνδυασμό με την υπομονή που πρέπει να κάνω για ένα ραντεβουδάκι στο μεγάλο μου εραστή, το ΙΚΑ, και την υπομονή που πρέπει να κάνω μόλις ανοίγω το γραμματοκιβώτιο μπας κι έχει έρθει η ΔΕΗ να έχω κι ένα αντιόξινο για το στομάχι, και η μέγιστη υπομονή που πρέπει να δείξω για την σύνταξη που υποπτεύομαι θα πάρω γύρω στα 75 αν υπομονετικά επιβιώσω μέχρι τότε,

έτσι μουρχεται ν'αφήσω το μπλογκάρισμα και ν'αρχίσω το πλέξιμο. (Ελα εσύ κακέ , ευκαιρία ζήταγες για να πεις ναι ναι στο πλέξιμο κυρά κατίνα) ! Του πέπλου της ντροπής. Κάποιος πρέπει να πλέξει αυτό το έρημο το πέπλο της ντροπής. Δεν γίνεται αλλοιώς.

Η οδύσσεια έχει ξεκινήσει προ πολλού και κανείς δεν ξέρει που θα το καταλήξει ο ήρωας, αλλά η Τροία ένα είναι σίγουρο για το πως πέφτει κάθε φορά. Κρύβονται από κάτω μας και περνάνε.

Αχ βρε Τζόνυ να μπορούσα να χειριστώ το φωτοσοπ και ναβαζα μια σειρά προβατάκια κι από κάτω κρεμασμένες μια μια τις γνωστές σκατόφατσες να περνάνε τα τείχη!!

Κάντε υπομονή γιατί κι ο ουρανός εκτός από μαύρος θα γίνει και απών. Σιγά σιγά, οι σειρήνες βρήκαν τ'αυτιά ξεκούμπωτα και εμείς με τα μυαλά ξεκούμπωτα χάσκουμε στο μεγαλείο της αποχαύνωσής μας. Ας σχολιάσουμε γιατί σχολάσαμε.

Ααααααααααααυριοοοοοο θα είναι καλύτερα. Στις επόμενες εκογές θα τους δώσουμε να καταλάβουν. Να νοιώθω ήδη το κύμα της επανάστασης που πλησιάζει. Κοίτα γύρω, έτοιμοι όλοι για το μεγάλο πήδημα!

Σημείωση το τελευταίο επαναστατικό τραγούδι που έκανε επιτυχία σ'αυτό το τόπο ήταν το ντου από παντού στην Ανιτόσκα ή κάνω λάθος?

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι υποτιθέμενοι "δύσκολοι καιροί" κρατάνε όσο είμαι ζωντανός και θυμάμαι.
[Υπομονή. Τα πρώτα εκατό χρόνια είναι δύσκολα]