Κυριακή 29 Απριλίου 2007

προς vasiliskos

Αναρτήθηκε από vasiliskos στις 5:29 πμ - τα μπολντ εκ της διευθυνσεως.

"Επισης εξετάζεται και έχει τεθεί υπό παρακολουθηση ο λογαρισμός vasiliskos γιατί υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι πίσω από αυτό το αινιγματικό όνομα κρύβεται ομάδα ατόμων, ο απώτερος σκοπός των οποίων δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί. Εικάζεται ότι πρόκειται για κλώνο της παλιάς γνωστής ομάδας "η καρακάξα" που έχει 1.256.429 λογαριασμους σε διάφορα φορουμ από τα οποία περνάει εφαρμόζοντας το σχέδιο "καμένη γη". Πρόκειται για άτομα τα οποία ιδεολογικά ανήκουν στην ανεξάρτητη κίνηση "Ο ΚΑΦΕΝΕΣ". Το ιδρυτικό μέλος πρέπει να είναι ο Μπίλης ο Απαιχτος γνωστός ταβλαδόρος και αναζητητής του χαβαλέ. Νεώτερα μόλις προχωρήσουν οι έρευνες που κάνουν οι ίδιοι για τον ευατό τους στα πλαίσια εντατικών μαθημάτων αυτογνωσίας που περιλαμβάνουν προσευχές, μετάνοιες, γράψιμο στο πίνακα 100 φορες την ώρα της φράσης "θα με συνειδητοποιήσω" και επάλειψη πιπεριου στη γλώσσα κάθε φορά που προφέρουν οποιαδήποτε λέξη ξεκινάει από "εσω". Στην ομάδα κυκλοφορεί η ιδέα μήπως θα ήταν χρήσιμο κι ένα αυτομαστίγωμα!!!"

αγαπητε συναδελφε vasiliskos, το οτι εσυ εφτιαξες το μπλογκ και εσυ το τροφοδοτεις με την ψυχη σου, δεν σου δινει το δικαιωμα να χρησιμοποιεις προσβλητικες ειρωνικες εκφρασεις που θιγουν τον συνομιλητη σου και ερχονται σε πληρη αντιθεση με τον κανονισμο του μπλογκ!
τις λεξεις που χρησιμοποιησες δεν περιμεναμε ποτε να τις διαβασουμε απο σενα, ενα μελος με προσφορα και σοβαροτητα!

αυτη ειναι μια προειδοποιηση και ελπιζουμε να συνετισθεις, γιατι δεν προκειται να ανεχτουμε στο μελλον αναλογες συμπεριφορες!

ΧΑΪΛ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: