Τρίτη 17 Απριλίου 2007

Να σου πω εγώ λοιπόν τι είσαι.

Είσαι ο κανένας που το βράδυ στρώνει αστρολογικούς χάρτες ψάχνοντας αν την ημέρα που γεννήθηκες είχε γίνει ένας μαγικός συνδυασμός με την ελπίδα ότι κάποια μέρα θα ξυπνήσουν τα μαγικά σου χαρίσματα.

Είσαι το ανθρωπάκι που το πρωί το κοπανάει ο διευθυντής του και το εξευτελίζει και το βράδυ βγάζεις το άχτι σου λέγοντας ανώνυμα αισχρόλογα πορνοδιαστροφικά στο πρώτο τυχαίο κοριτσάκι που θα βρεις σ’ενα τσατοκανάλι.

Είσαι ο διάκονος που σβήνει τα κεριά σ’ενα ναό και ηδονίζεται με τα άμφια του πρωτοπρεσβύτερου.

Είσαι εκείνος που ψάχνει στα δάση να βρει πράσινα ανθρωπάκια για να κερδίσει το πεντάλεπτο της δημοσιοτήτας για να μην πεθάνει στην ανωνυμία.

Είσαι αυτός που αποφεύγει τα αδέσποτα στο δρόμο για να μη γεμίσει τσιμπούρια αλλά έχεις γραφτεί σε καμμιά δεκαριά οικολογικούς συλλόγους.

Αυτός που προσκολάται σε κάποιους που μιλάνε με παχιά λόγια για να πάρεις λίγες θερμίδες να φορτώσεις στην κοκκαλιάρικη ψυχή σου.

Αυτός που ονειρεύεται τα τριαντάφυλλα από μακριά γιατί απο παιδάκι η μάνα του τον αποστείρωνε μην αρρωστήσει και τώρα κουβαλάς τη συλλογή από αλεργίες μαζί με τα χαρτομάντηλά σου γεμάτα μύξες.

Είσαι ο άσπερμος , άοσμος, άχρωμος ανθρωπάκος που προσπαθεί απεγνωσμένα να ρουφήξει τους άλλους για να βγει από το καθημερινό βαμπιρισμό του.

Είσαι εκείνος που ψάχνεται στο καθρέφτη να δει αν έχει φυτρώσει πουθενά κανένα καρκίνωμα και κατουριέται επάνω του με την ιδέα ότι κάποια μέρα δεν θα υπάρχει.

Αυτός που κάποια μέρα εγκλωβισμένος σ’ενα ήσυχο διαμερισματάκι σφηνομένος σε μια απολυτη ερημιά θα αναρωτηθείς γιατί τελικά κανείς δεν σ’επαιξε σ’αυτό το κόσμο.....

5 σχόλια:

Vril είπε...

Φοβερό !

Δεν έχω διαβάσει καλύτερη διατύπωση.... Δέκα στα Δέκα.

Μπράβο Βασσιλίσκε !

(Υ.Γ. Λέω για μπόνους, να σου στείλω τη φωτογραφία του διανοητικού καθοδηγητή αυτών των φραστικών επιθέσεων -ο Θεός να τις κάνει- Πιστεύω ότι αν δεν κρατηθείς γερά, θα πέσεις κάτω από τα γέλια με το κομπλεξικό πλασματάκι που θα δεις.)

vasiliskos είπε...

Ξέρεις κάτι Βριλ, πως σε λένε αλήθεια? :)εμένα Βασιλική, δεν είναι θυμός αυτό που μου βγαίνει πια είναι οργή.. καταλαβάναινεις τη διαφορά ε? Ο θυμός βγαίνει από κάποιον που νευριάζει γιατί του πήραν το παιχνιδάκι του, η οργή βγαίνει από κάποιον που νοιώθει ότι του κλέβουν τον αέρα που η φύση απλόχερα χάρισε. Ετσι δεν είναι?

Stratos είπε...

Τι να πω ρε παιδιά…
Το τελευταίο που θα μπορούσα να φανταστώ, ξεκινώντας να ασχολούμαι και να μαθαίνω το χώρο του internet και των forum ειδικότερα, είναι αυτό το πράγμα.
Ειλικρινά δε μπορώ να το καταλάβω.

Vril είπε...

Γειά σου Βασιλική,

λέγομαι Ανδρέας. Ζω μια ενετλώς φυσιολογική ζωή σαν Έλληνας οικογενειάρχης και φορολογούμενος. Το Διαδίκτυο δεν είναι για μένα ούτε τρόπος ζωής ούτε εναλλακτική πραγματικότητα. Είναι ένας τρόπος επικοινωνίας και η επικοινωνία με ανθρώπους που αξίζουν είναι διαρκείας. Γνώρισα μεν και κάποιους μέσω του Χεζοτέρικα, αλλά όσους γνώρισα και συναναστρέφομαι, κανείς πλέον δεν ασχολείται με αυτό. Αυτό κάτι λέει...

Όσο για τον πραγματικό μου εαυτό, αυτό το κομμάτι του που θα βρεις στο διαδίκτυο, θα το βρεις εδώ http://www.foscaving.gr και στο forum του. Άλλες σελίδες ανάλογου περιεχομένου (χεχε) είναι δυστυχώς μόνο για την εγγεγραμμένη ομάδα.

Το μίσος και η ζήλια των διάφορων "ανώνυμων" πηγάζουν από την ίδια πηγή και αιτία που τα έχουν βάλει τώρα με τον Τζώνη. Πήγαμε κόντρα στα οικονομικά συμφέροντά τους. Γιατί όλα αυτά τα φόρουμ της -δήθεν- "αναζήτησης" είναι φίρμες που "κόβουν φράγκα".

Vril είπε...

και επίσης και στο http://www.fhs.gr